Tips voor IT-professionals

5 eenvoudig tips om je beroepsaansprakelijkheid beter in te dekken

Als IT-bedrijf of Startup is beroepsaansprakelijkheid het kloppend hart van je verzekeringsportefeuille. Toch zien we vaak dat dit helemaal niet goed wordt ingedekt.

Met deze 5 eenvoudige tips kan je meteen aan de slag om je beroepsaansprakelijkheid beter in te dekken.

> Lees meer

Verlonen via groepsverzekering - benchmark van de IT-sector

Geschreven op 26/08/2014 20:43 door Steven Uyttersprot 2 reacties  Categorieën: Personeel, Startup, IT-bedrijf

Het besluit is genomen: je wil starten met een groepsverzekering, maar… hoeveel zal je storten? Wat is marktconform? En welke waarborgen zijn gebruikelijk in een groepsverzekering voor IT-professionals? Kijk even mee naar wat je buren doen. Een korte inkijk in onze benchmarkstudie van de IT-sector:

> Lees meer

Starten als zelfstandige

Geschreven op 31/07/2014 14:29 door Steven Uyttersprot 0 reacties  Categorieën: Startup, Freelancer

Heel wat werknemers in de IT-sector overwegen vroeg of laat een overstap naar het zelfstandig statuut. Voor bepaalde ondernemers is het vanaf dag 1 een bewuste keuze. In welke situatie jij je ook bevindt, we geven graag een paar tips die het pad helpen effenen.

> Lees meer

Intellectual Property - tips voor softwarebouwers

Of het nu gaat om maatwerk voor derden, ‘Software As A Service’ of een eigen inhouse applicatie: als jouw bedrijf software ontwikkelt dan zijn intellectuele eigendomsrechten (Intellectual Property Rights of IPR) een niet te verwaarlozen juridisch en economisch aspect van je business.

> Lees meer