Alle voordelen van de Certibit autoverzekering op een rij

Geschreven op 25/01/2015 15:35 door Steven Uyttersprot Categorieën: Personeel, Startup, Freelancer, IT-bedrijf, Autoverzekering

Hoewel solide, onderbouwd advies op de eerste plaats komt, zijn sterke producten ook belangrijk.

Onze insteek daarbij is dat we op termijn bij elk type verzekering extra voordelen willen inbouwen voor onze IT-professionals.

Eén van de eerste verzekeringen waarvoor dit gebeurde, toen we Certibit opstartten, was de autoverzekering. We mikken daarbij altijd op 2 fronten: een voordelige prijs, maar belangrijker: de allerbeste voorwaarden.

We zetten even de belangrijkste voordelen van onze autoverzekering op een rij:

Tot 30 maand geen afschrijving bij een ‘perte totale’.

Bij een nieuwe wagen hoort meestal een omniumverzekering. Die zorgt ervoor dat de schade aan je wagen in quasi alle gevallen vergoed wordt - zelfs als je in fout bent. Als je wagen perte totale is (omdat hij bv. niet meer kan hersteld worden) komt het er op aan een zo hoog mogelijke vergoeding te bekomen van je verzekeraar. In onze autoverzekering krijg je tot 30 maanden na aankoop van je nieuwe wagen de volledige catalogusprijs terugbetaald!

Standaard dekking voor diefstal van laptops, tablets, smartphones in de wagen

Als IT’er ben je vaak op de baan met in de wagen je smartphone, een tablet of een laptop. Als er in je wagen ingebroken wordt, vergoeden wij in omnium niet alleen de schade aan je wagen, maar ook het IT-materiaal dat je vervoerde tot 2.500 EUR! De uitbreiding is wel onderworpen aan enkele evidente voorwaarden. Zo moet je er zorg voor dragen dat je de toestellen op een niet-zichtbare plaats (bv. de koffer of het handschoenenkastje) bewaart.

Een omniumverzekering op catalogusprijs… of factuurprijs

Kan je bij je garage steevast rekenen op sterke fleetkortingen. Dan kunnen we je wagen ook verzekeren op factuurprijs i.p.v. op de catalogusprijs. Ook in dat geval is je factuurprijs tot 30 maand na eerste inschrijving van je wagen gegarandeerd bij een perte totale.

Je motor ook bij Certibit verzekeren: dat kan aan 75% korting!

Als motorrijder kan je, in combinatie met je wagen, ook je motor bij Certibit verzekeren. Een korting van 75% zorgt ervoor dat ons combitarief auto-moto tot de laagste van de markt behoort.

Voordelige premies. Vanaf de eerste wagen. Zelfs voor jonge bestuurders!

Ben jij actief als zelfstandige of bediende in de IT-sector? Dan kan je je wagen bij ons verzekeren aan een erg voordelig groepstarief. Van de eerste wagen. Jonger dan 30 of nog niet zo lang aan het rijden? Geen probleem: ook voor jonge bestuurders behoren onze premies tot de laagste van de markt. Zonder gedoe of verplichtingen van koppelverkoop.

Ook je partner kan van dezelfde voorwaarden genieten

Je vriend of vriendin kan van dezelfde voordelen genieten, op voorwaarde dat je actief bent in de IT-sector.

Snel verzekerd, snel geholpen

Als je een nieuwe wagen via Certibit laat verzekeren, staan we erop dat de verzekering uiterlijk de dag erop in orde is. Heb je een ongeval dan helpen we je meteen verder met advies. In nood zijn we zelfs 24u op 24 telefonisch bereikbaar.

Vraag een offerte aan

 

 

 

of lees hier meer over onze autoverzekering

 

 

 

Beschik je over een vloot van minimum 5 voertuigen, contacteer ons dan voor een offerte op maat.

Vond je deze tip interessant?

Ontvang mijn tips gratis in je mailbox

Lees meer over: , , , , ,