Dit zijn essentiële verzekeringen als zelfstandig IT'er

Ook al heb je geen personeel in dienst, zodra je als bijvoorbeeld softwareontwikkelaar, IT-consultant of zaakvoerder van een IT-bedrijf activiteiten ontwikkelt in de IT-sector heb je enkele verzekeringen nodig.

Steven Uyttersprot

Bel Steven Uyttersprot meteen op

24/7 bereikbaar op
052 22 12 32

Gewaarborgd inkomen

Ziekte of ongeval hebben een gigantische impact op je inkomen. Een verzekering gewaarborgd inkomen zorgt ervoor dat je altijd op een volwaardig inkomen kan rekenen.

Autoverzekering

Van een autoverzekering verwacht je héél veel:

  • een omnium die je dure aankoop beschermt
  • rugdekking  voor alle uitgaven als je in fout bent
  • een snelle vergoeding als je in recht bent
  • misschien wil je zelfs gedepanneerd worden bij autopech

Bekijk de Autoverzekering

Hospitalisatieverzekering

Een ziekenhuisopname is erg duur. Een kwalitatieve hospitalisatieverzekering neemt niet alleen de kosten tijdens je opname voor zijn rekening maar ook alle kosten 1 maand vóór en 3 maand na je opname. Reken daar nog de onbeperkte tussenkomst in het buitenland bij én de (terugbetaling van) behandelingskosten van bijna 30 zware ziektes en je begrijpt waarom een hospitalisatieverzekering zo belangrijk is.

Bekijk de Hospitalisatieverzekering

Pensioenopbouw via VAPZ (of IPT)

Het pensioen van een zelfstandige is bedroevend laag. Het VAPZ is fiscaal de meest interessante vorm om zelf aan pensioenopbouw te doen. Je kan het fiscaal volledig aftrekken in je belastingen én het helpt ook om je sociale bijdragen te verlagen. Heb je een eigen vennootschap dan is de individuele pensioentoezegging (kort: IPT) een tweede optie.

Bekijk de Pensioenopbouw als zelfstandige

Wil je je als IT’er optimaal indekken tegen de risico’s die aan je zelfstandige activiteit verbonden zijn? Maar evenmin een euro te veel betalen voor je essentiële verzekeringen?

Maak nu een afspraak voor een screening