Autovlootverzekering 

Steven Uyttersprot

Bel Steven Uyttersprot meteen op

24/7 bereikbaar op
052 22 12 32

Als een onderneming meerdere wagens in eigendom heeft, kunnen deze wagens in een vloot verzekerd worden.

Een Vlootverzekering laat toe dat we voor het volledige wagenpark gunstvoorwaarden kunnen bedingen. Elk bijkomend voertuig kan, zonder uitgebreide onderhandeling, genieten van dezelfde voordelige voorwaarden. Naast een erg voordelig tarief kunnen vlootvoorwaarden o.m. ook inhouden dat er gewerkt wordt met een vast tarief, losgekoppeld van de leeftijd van bestuurder en/of de kilowatt van de wagen.

Extra voordelen Certibit

  • Onze polisvoorwaarden kunnen op vraag van de klant standaard ook dekking geven voor diefstal en beschadiging van laptops, tablets en smartphones die zich in de auto bevinden. Een unieke uitbreiding voor IT-professionals.
  • De uitwerking van vlootformules gebeurt in samenspraak met jou: vrijstellingen, afschrijving, e.d. kunnen samen bepaald worden. Vaak kunnen we echter met erg lage vrijstellingen werken zodat je minder uit eigen zak moet betalen in geval je zelf schade aan je wagen veroorzaakt. In full omnium kunnen we formules aanbieden met tot 30 maanden (of zelfs 36 maanden!) zonder afschrijving.
  • We weten hoe gegeerd de bedrijfswagen is als extralegaal voordeel. We staan er op je werknemers snel op weg te zetten. Als we de auto in de voormiddag kunnen inschrijven, garanderen we dat de verzekering uiterlijk de volgende werkdag in orde is.
  • We zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar voor assistentie in geval van nood.

Maak een afspraak
krijg een gratis screening

Vaak voorkomende vragen

Vanaf wanneer kunnen we van ‘vlootvoorwaarden’ genieten?

Hoe kunnen we onze wagens in vloot verzekeren?

Geïnteresseerd in deze verzekering op maat van je IT-bedrijf?

Maak een afspraak
krijg een gratis screening