Groepsverzekering Hospitalisatie

Steven Uyttersprot

Bel Steven Uyttersprot meteen op

24/7 bereikbaar op
052 22 12 32

Een degelijke hospitalisatieverzekering betaalt alle medische kosten verbonden aan een ziekenhuisopname, incl. dagopnames.

Daarnaast kan je er ook op rekenen voor:

  • Terugbetaling van medische kosten 1 maand voor en 3 maand na je ziekenhuisopname. Belangrijke voorwaarde is dat de kosten gelinkt zijn aan de aandoening waarvoor je opgenomen bent.  Bepaalde polissen gaan zelfs tot 2 maand voor en 6 maand na de opname je kosten vergoeden.
  • Behandelingskosten van een groot aantal zware ziektes, waaronder o.m. kanker, muco, diabetes, nierdialyse, hepatitis en Parkinson. Deze kosten worden volledig terugbetaald, het hele jaar door en zelfs los van een ziekenhuisopname.
  • Een derde betalersysteem waardoor jij en je werknemers zelf geen facturen hoeven voor te schieten, maar de factuur rechtstreeks afgerekend wordt tussen het ziekenhuis en de verzekeraar.
  • Onbeperkte terugbetaling, bijstand en vaak zelfs derde betaler in het buitenland. Onder bijstand vallen bv. de kosten voor je repatriëring (als dit medisch noodzakelijk is).

Een collectieve hospitalisatieverzekering is een sterk gewaardeerd onderdeel van een verloningspakket. In vergelijking met de premies van een groepsverzekering voor pensioenopbouw zijn de premies voor een collectieve hospitalisatieverzekering, hoewel een stuk lager, evenwel niet fiscaal aftrekbaar.

Extra voordelen Certibit

  •  We consulteren voor een hospitalisatieverzekering altijd de markt zodat we u de voordeligste offertes kunnen voorstellen.
  • Als je via onze bemiddeling een collectieve hospitalisatieverzekering afsluit, organiseren we steeds, samen met u, een infovergadering voor het personeel. Als werkgever ben je wettelijk verplicht je werknemers bepaalde informatie te verstrekken. Naast het voldoen aan die verplichting is die vergadering ook een uitgelezen moment om het extralegale voordeel in de verf te zetten.
  • Collectieve contracten met voordeeltarief zijn via Certibit mogelijk van zodra er via een vennootschap gewerkt wordt. Er hoeft zelfs nog geen personeel te zijn.

Vraag offerte aan of maak een afspraak

Vaak voorkomende vragen

Vanaf hoeveel werknemers kan ik een collectieve hospitalisatieverzekering aanbieden aan mijn personeel?

Moet ik enkel voor mijn medewerkers betalen of ook voor hun gezinsleden?

Wat zijn de voordelen van een collectieve hospitalisatieverzekering voor mijn werknemers?

Welke plichten heb ik als werkgever m.b.t. de collectieve Hospitalisatieverzekering?

Hoeveel kost een collectieve Hospitalisatieverzekering?

Kan een werknemer zijn kinderen later aansluiten bij onze collectieve Hospitalisatieverzekering?

Ik heb al een collectief contract. Kan ik nog veranderen?

Geïnteresseerd in deze verzekering op maat van je IT-bedrijf?

Maak een afspraak
krijg een gratis screening