Dit zijn essentiële verzekeringen als je een tech startup leidt

Je leidt een startend IT-bedrijf met de ambitie te groeien. Vandaag kan je de opdrachten misschien nog alleen aan en sluit je enkel de essentiële verzekeringen van een zelfstandig IT’er af. Maar straks sta je aan het hoofd van een team werknemers. Verlies dan zeker deze verzekeringen niet uit het oog.

Steven Uyttersprot

Bel Steven Uyttersprot meteen op

24/7 bereikbaar op
052 22 12 32

Beroepsaansprakelijkheid

Bij de start van je onderneming ben je financieel kwetsbaar. Opdat een fout of onvoorzichtigheid je startende bedrijf niet in gevaar zou brengen, kan je je best zo snel mogelijk indekken tegen financiële claims van klanten. Daarvoor zorgt een verzekering beroepsaansprakelijkheid.

Bekijk de Verzekering Beroepsaansprakelijkheid

Verzekering cyberrisico’s

Hebben hacking of onbeschikbaarheid van je systemen een onmiddellijke impact op je omzet en/of je klanten? Zijn jullie in meer of mindere mate een e-commerce of internetbedrijf? Ben je verantwoordelijk voor eerder gevoelige data van klanten? Dan is de kans vrij groot dat onze verzekering cyberrisico’s een antwoord biedt op de specifieke noden van jouw bedrijf.

Bekijk de Verzekering Cyberrisico’s

Startups kunnen razendsnel evolueren. We zorgen er dankzij een periodiek opvolgingsgesprek voor dat ook je verzekeringen je tempo bijhouden en je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak